Gemeni - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Gemeni compatibilitati
Shutterstock

Acest semn de aer a avut atât de multe activități de făcut încât a trebuit să se dubleze. Din cauza dualității intrinseci a Gemenilor, ei sunt adesea prezentați în mod greșit ca fiind cu două fețe.

În realitate, însă, Gemenii rareori au intenții ascunse. Jucăuș și curios din punct de vedere intelectual, această zodie jonglează în mod constant cu o varietate de pasiuni, hobby-uri, cariere și grupuri de prieteni. Ei sunt fluturașii sociali ai zodiacului: Această zodie poate vorbi cu oricine despre orice.

Gemeni – compatibilități

Compatibilitate Gemeni - Berbec

Berbecul, primul semn al zodiacului și semnul cardinal de foc, și Gemenii sunt compatibili în mod clasic. În mod tradițional, semnele de aer și de foc se înțeleg bine. Berbecul și Gemenii se sincronizează pentru că amândoi sunt fani ai tuturor lucrurilor rapide și distractive. Împreună vor plănui călătorii spontane, vor participa la evenimente care mai de care mai diverse și distractive și vor fi acea pereche invidiată de toată lumea.

Compatibilitate Gemeni - Taur

Taurul, al doilea semn al zodiacului și semnul de pământ fix, și Gemenii ar putea să nu pară o potrivire naturală, deoarece primul este lent, constant și persistent, în timp ce al doilea este zbuciumat, rapid și schimbător.

Dar sunt multe lucruri pe care aceștia se pot învăța reciproc dacă vor. Este vorba despre găsirea unui echilibru între a-și oferi unul altuia suficientă siguranță (obiectivul principal al Taurului) și libertate (modul de operare al Gemenilor).

Citește și
horoscop zodii pasiuni
Cum să îți petreci timpul liber în funcție de zodie. Hobby-urile fiecărei zodii în parte
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Compatibilitate între Gemeni și Gemeni

Doi Gemeni, fiecare cu natura lor dualistă și cu tendința de a-și schimba starea de spirit sub impulsul momentului, s-ar putea să se înțeleagă unul pe celălalt mai bine decât oricine altcineva. Totuși, s-ar putea simți și ca și cum ar fi patru persoane în relație.

Stimularea mentală constantă, posibilitatea de a schimba totul și faptul că ambele persoane simt că au mână liberă pentru a fi ei înșiși necondiționat sunt parte integrantă a focurilor de artificii în această pereche.

Compatibilitate între Gemeni și Rac

Racul, al patrulea semn zodiacal și semnul cardinal de apă, este diferit față de Gemeni, ceea ce poate crea o energie ciudată. Racul sentimental are nevoie să se simtă sigur din punct de vedere emoțional și atașat de o relație.

Racul acționează cu inima, în timp ce Gemenii își urmează rațiunea. Pentru că Racul este o persoană casnică înnăscută, iar Gemenii urmăresc distracția, această pereche poate să nu fie sincronizată.

Dar dacă Gemenii pot încetini și Racul poate fi mai hotărât și independent, vor putea ajunge pe aceeași lungime de unde.

Compatibilitate Gemeni - Leu

Mândrul și jucăușul Leu tinde să fie optimist, vioi, vesel și iubitor de viață - la fel ca Gemenii. De asemenea, nu au o problemă în a vorbi deschis despre nevoile și dorințele lor, ceea ce poate fi ideal pentru Gemeni.

În timp ce creierul analitic al Gemenilor ar putea intra ocazional în conflict cu tendința Leului de a dori să acționeze, ei sunt o pereche în mod natural aventuroasă și comunicativă.

Compatibilitate Gemeni și Fecioară

Împărtășind natura flexibilă, atât Gemenii, cât și Fecioara sunt adaptabili, dar și indeciși, așa că se pot frustra reciproc prin oglindirea acestei tendințe - iar sensibilitatea și meticulozitatea Fecioarei se pot simți ca un stres pentru Gemenii cu spirit liber.

Totuși, amândoi sunt guvernați de Mercur mental, așa că le va fi ușor, cel puțin, să se conecteze la nivel intelectual, platonic.

Compatibilitate Gemeni - Balanță

Ambele semne de aer sunt super sociale. Balanța înțelege în mod înnăscut ceea ce Gemenii au nevoie pentru a se simți în elementul lor: conversații care stimulează mental, conectarea cu ceilalți și împărtășirea de idei vibrante. De asemenea, amândoi sunt romantici. Această pereche este pur și simplu potrivită.

Compatibilitate Gemeni și Scorpion

Chiar și atunci când sunt îndrăgostiți până peste cap, Gemenii vor să fie liberi ca o pasăre, în timp ce Scorpionul este decis să se angajeze cu mintea, corpul și spiritul într-o relație.

Poate fi dificil pentru aceste două zodii să găsească un teren comun în ceea ce privește modul în care se identifică și își exprimă emoțiile, așa că pentru a face să funcționeze totul va conta foarte mult înțelegerea și îmbrățișarea diferențelor dintre ei.

Compatibilitate Gemeni și Săgetător

Contrastele se atrag, și așa este, mai ales când vine vorba de această pereche cu spirit liber și iubitoare de aventură în mod natural. Dar nu sunt lipsiți de diferențe. Amândoi iubesc să absoarbă cunoștințe, să învețe lucruri noi și să acumuleze noi experiențe.

Săgetătorul are tendința de a deveni filosof și de a despica firul în patru. În același timp, Gemenii iau lucrurile cu mai multă lejeritate. Respectarea stilurilor unice de comunicare ale celuilalt va ajuta această pereche să se sincronizeze.

Compatibilitate între Gemeni și Capricorn

Capricornul, guvernat de stăpânul sarcinilor Saturn și simbolizat de Capră, iubește limitele, regulile și structurile, lucrând încet și constant pentru recunoașterea pe care o merită.

Prin comparație, Gemenii vor să încerce, să vadă și să facă toate lucrurile după bunul plac, iar un plan concret le sună ca o închisoare. Dar pot face ca totul să funcționeze dacă pot îmbrățișa perspectivele celuilalt și punctele de vedere diferite.

Compatibilitate Gemeni și Vărsător

Aceasta este una dintre cele mai naturale perechi pe care ți le poți imagina, deoarece ambii sunt aproape la fel. Totuși, în ciuda faptului că împart toată această relaxare generală cu Gemenii, Vărsătorul are tendința de a nu își schimba niciodată modul în care vede lumea, în timp ce Gemenii vor să-și rezerve dreptul de a schimba lucrurile la un moment dat.

Bazându-se pe tendințele lor înnăscute de a fi deschiși la minte și de a accepta excentricitățile celuilalt, acești doi parteneri pot menține relația pe aceeași lungime de unde.

Compatibilitate Gemeni și Pești

Aceste zodii sunt adaptabile și indecise. Peștii și Gemenii s-ar putea să se lupte să se hotărască în legătură cu orice, inclusiv cu relația lor. Peștii conduc, de asemenea, cu imaginația și inima lor profund empatică.

În același timp, Gemenii sunt mai raționali și orientați intelectual, așa că s-ar putea să existe câteva ciocniri atunci când încearcă să creeze legături sau să vorbească despre sentimentele lor. Dar dacă se angajează să comunice și să facă eforturi, aceasta poate fi o pereche foarte interesantă.

Sufletul pereche al zodiei Gemeni și cum se comportă în relație

Cele mai bune trei zodii pentru Gemeni sunt Balanța, Berbecul și Vărsătorul.

Cu toate acestea, Balanța și Gemenii sunt potrivirile perfecte. Amândoi sunt ghidați de elementul Aer și acest lucru ar trebui să le ofere un bun început pentru conexiunea lor mentală și raționamentul verbal.

Sunt egali în ceea ce privește inteligența și spiritul liber, precum și interesul comun pentru tot ceea ce înseamnă cultură.

Amândurora le place să se distreze și au abilități puternice de comunicare, așa că va fi o relație împlinită.

Într-o relație, Gemenii pot prezenta caracteristici unice. Gemenii sunt semn de aer guvernat de Mercur, care cunosc importanța comunicării și a conexiunii intelectuale. Indivizii Gemeni caută parteneri care îi pot implica în conversații stimulative și care le împărtășesc dragostea pentru cunoaștere și învățare.

Gemenii tind să fie super sociabili și se bucură să fie în preajma oamenilor. Adesea se dezvoltă bine în situații sociale și pot avea un cerc larg de prieteni. În relații, acest lucru înseamnă că apreciază un partener care este la fel de sociabil și deschis la diverse activități și întâlniri sociale.

Gemenii au o energie jucăușă care poate aduce entuziasm într-o relație. Le place să încerce lucruri noi, să exploreze locuri noi și să îmbrățișeze aventura. Un partener Gemeni își poate încuraja partenerul semnificativ să iasă din zona de confort și să îmbrățișeze noi experiențe.

Dar ei au o nevoie constantă de stimulare mentală și de varietate. Ei prosperă cu idei noi, informații și provocări intelectuale. Într-o relație, este crucial să le captezi mintea și să menții interacțiunea stimulativă din punct de vedere intelectual.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
3 zodii despre care se spune că sunt cele mai inteligente. Aflați dacă vă numărați printre cei mai inteligenți nativi
3 zodii despre care se spune că sunt cele mai inteligente. Aflați dacă vă numărați printre cei mai inteligenți nativi

Conceptul de inteligență și legătura sa cu semnele zodiacale este un subiect de interes în rândul astrologilor și nu numai. 

Cum să îți petreci timpul liber în funcție de zodie. Hobby-urile fiecărei zodii în parte
Cum să îți petreci timpul liber în funcție de zodie. Hobby-urile fiecărei zodii în parte

Știai că fiecare zodie are hobby-uri care i se potrivesc? Unii nativi sunt foarte activi și urăsc rutina, în timp ce alții preferă să aibă aceleași obiceiuri zi de zi.

Trei cele mai dificile combinații astrologice între soacre și nurori. Zodiile care nu vor avea o relație bună pe viitor
Trei cele mai dificile combinații astrologice între soacre și nurori. Zodiile care nu vor avea o relație bună pe viitor

Relația dintre nurori și soacre nu este ușoară. Astrologii au realizat un clasament al celor mai dificile combinații de zodii între soacre și nurori. Dacă sunteți în una dintre aceste combinații, ar trebui să aveți grijă la viitor.  

4 zodii greu de cucerit. Par inaccesibile „muritorilor de rând”, dar ascund o inimă bună
4 zodii greu de cucerit. Par inaccesibile „muritorilor de rând”, dar ascund o inimă bună

Iată care sunt 4 zodii care sunt greu de cucerit, dar odată intrat într-o relație cu acești nativi, veți descoperi că au o inimă mare.

Horoscop lunar 20 aprilie – 21 mai 2023, cu Neti Sandu. Pe cine afectează Mercur retrograd și ce zodii vor fi avantajate
Horoscop lunar 20 aprilie – 21 mai 2023, cu Neti Sandu. Pe cine afectează Mercur retrograd și ce zodii vor fi avantajate

Neti Sandu a realizat horoscopul lunar pentru perioada 20 aprilie – 21 mai 2023. Într-o discuție cu Andreea Marinescu, Neti Sandu a prezentat ce urmează pentru fiecare zodie în parte în luna în care Soarele este în Taur și Mercur e în retrograd.  

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă