Horoscop 7 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o sumă de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem multă bunăvoinţă, dăm dovadă şi de generozitate şi nu se poate să nu obţinem ce ne dorim.

Vibraţia zilei este 7 şi o să intuim ce e bine să spunem şi să facem.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

 

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

O să vă scoată cineva la un tete a tete să ia pulsul relaţiei pentru că are nevoie de confirmări, certitudini. E animaţie la voi, program încărcat, lumea vă căută şi o să vă bucuraţi de atenţie în mediul în care veţi ajunge şi o să vă priască atmosfera.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 5 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru Pești
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

 

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva la o petrecere şi să vă implicaţi într-o relaţie care să vă completeze frumos. Viaţa voastră se poate rescrie frumos şi să pornioți cu dreptul într-o relaţie care o să vă aducă fericirea, pe care o căutaţi dintotdeauna.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

 

O reuşită - poate fi un premiu sau o să intrați într-un cerc de elită şi va fi un salt pe scenă socială. E o nevoie de a relaţiona cu oameni care să pun a umărul la un proiect de timp liber, poate-i ajutaţi pe nişte oameni care nu se descurcă prea bine într-o situaţie anume.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Un răspuns din partea cuiva care vă iubeşte o să vă încurajeze să continuatier relaţia c-aveţi multe în comun cu persoana respectivă. E posibil să luaţi nistre bani despre care habar n-aveaţi şi să aveţi cu ce să prelungiţi un sejur la mare, la munte, sau să plecaţi în plimbare, într-o drumeție.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

La voi un dus-întors prin împrejurimi ca să revedeţi o persoană dragă ar fi o gură de oxigen, îţi umple golul din suflet. Se poate să vă faceţi timp şi pentru treburile gospodăreşti, dar să vă rămână timp şi pentru o ieşire cu familia cu prietenii, să mai uitaţi de griji şi de obligaţii de tot felul.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să primiţi un cadou într-un context anume şi să daţi o mică petrecere, drept răspuns. O să tot primiți invitaţii pe la diverse sindrofii şi o să vă faceţi prieteni sau doar relaţii, dar care or să vă prindă bine dac-o să aveţi de dus nişte demersuri la bunsfarsit,

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

 

Se pare că sunt mai multe persoane care vă curtează şi o să luați pulsul sentimentelor să ştiţi în ce direcţii se-ndreaptă sentimentele. Se-anunţă evenimente mondene la care o să vreţi să fiţi şi voi în cărţi, să vedeţi ce se mai întâmplă în societate şi cam pe unde vă situaţi ca poziţie.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

 

Vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care o să staţi la masă, la o petrecere, poate e o ceremonie în toată regulă, dar se poate să fie un party în familie. Poate plecaţi sau sunteţi deja în altă parte a ţării, să fiţi martori la cununia, sau la botezul unor prieteni, sau rude, dacă nu cumva o să treceţi în revistă câteva momente festive.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

 

Se poate să le-mpliniți o dorinţă copiilor care vor în parcul de distracţii sau să mai facă o baie în mare. E posibil să-i organizaţi cuiva la care ţineţi un party- surprize, pentru că o să vă fie la-ndemână, fără să vă daţi prea mult pesate cap.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

 

Se poate să plecaţi din localitate să-i faceţi o surpriză unui prieten care v-a tot rugat să vă revedeţi şi aţi fost ocupaţi. O să-ntâlniţi pe cineva care vă admiră, se vede împreună cu voi într-o relaţie şi o să puteţi încerca, să vedeţi cum arată traiul în doi - ştiţi că e an bun de mariaj.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 RAC

 

Poate va surâde ideea unei şcoli pe care s-o urmaţi ca să cultivaţi un hobby, să aveţi o meserie care să vă placă mult. Se poate să fiţi invitaţi de onoare pe la vreo gală, să ţineţi şi vreun speech şi să vă treziţi şi cu vreun titlu c-aţi dovedit nişte calităţi, c-aţi atins o performanţă


HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2019 LEU

 

E o răscolire sufletească, vă sună sau chiar vine cineva care visează la o relaţie care v-ar întregi, v-ar completa frumos. Poate strângeţi bani, puneţi mâna de la mâna să le luaţi unor proaspeţi căsătoriţi un cadou sau să le viraţi în cont o sumă cu care să-nceapă viaţa de cuplu şi vă duceţi şi la petrecere.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 6 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele câștigă o sumă de bani
Horoscop 6 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele câștigă o sumă de bani

Horoscop 6 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu mult neprevăzut.

Horoscop 5 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru Pești
Horoscop 5 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru Pești

O zi cu rezolvări. Se va detensiona atmosfera din sfera birocratică şi putem avansa cu problemele care ţin de şcoală, de serviciu şi multe altele.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.