Horoscop 3 mai 2019. Zodia care are de luat o decizie importantă

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu veşti bune. O să ne bucurăm de vibrato-ul acestei zile cu bani, confirmări, oameni pe care-i dorim în viaţa voastră şi ne doresc şi ei şi o să fie totul cam în genul gând la gând cu bucurie.

Vibraţia zilei este 3 şi e tocmai bună de transmis gândul cel bun.

Ce ne-au pregătit astrele pentru fiecare zodie:

TAUR: Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa în doi şi o să ieşiţi la o cafea, în oraş sau într-un voiaj să povestiţi ce şi cum.

O să puteţi rezolva şi chestiuni de serviciu şi de familie şi să vă pregătiţi pentru o plecare în week-end, dacă nu vă aflaţi dejadeparte de casă, la relax.

Citește și
horoscop Neti Sandu
Horoscop 1 mai 2019. Zodia care are o supriză uriaşă pe plan financiar
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

GEMENI: Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să vi se potrivească, aşa ca fel de a fi şi să vă armonizaţi într-o relaţie.

Se pare c-o să ieşiţi cu grupul de prieteni să îmbinaţi nişte preocupări care să vă întreţină tonusul fizic, cu altele care să vă ofere un confort emoţional.

RAC: Poate faceţi cumva să vă şi odihniţi şi alegeţi o variantă care nu presupune efort, distanță şi aglomeraţie.

O ieşire la aer, poate daţi o fugă la malul mării sau le faceţi o vizita unor rude şi o să vă petreceţi frumos timpul liber, departe de casă şi o să scăpaţi de griji.

LEU: O să vă ia prin surprindere invitaţia la un moment festiv care poate fi şi sâmbătă şi să plecaţi de azi la drum şi să vă distraţi.

Se pare c-o să primiţi o veste bună, poate fi o invitaţie într-o zonă turistică, la un eveniment care o să vă ţină în priză, poate fi şi o competiţie.

FECIOARĂ: Poate v-aţi gândit să-i pregătiţi un mini-party cuiva, o fi o zi de naştere sau e alt motiv să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri.

E posibil să primiţi de undeva nişte bani şi să puteţi da o fugă cu familia într-o zonă turistică în care v-aţi putea reface forţele.

BALANŢĂ: Cineva care vă iubeşte vrea să aflaţi acest lucru şi e de văzut ce sentimente va-ncearcă şi pe voi, că e posibil să nu fi bănuit nimic.

Sunt nişte prieteni care au gânduri mari cu voi şi o să alegeţi un loc de-ntâlnire, poate vă duceţi într-un loc de agrement, la malul mării sau la un spectacol.

SCORPION: O să le-mpliniți o dorinţă unor tineri care vor să fiţi de fața la un eveniment de-al lor şi o să fie atmosferă sărbătorească.

Poate-i mai adunaţi încă o dată pe toţi ai voştri la o masă festivă, chiar la iarbă verde, undeva ca să vă simţiţi şi mai în largul vostru.

SĂGETĂTOR: E posibil să vă orientaţi spre un alt loc de muncă poate pentru că e mai bine plătit şi or mai fi şi alte avantaje.

La voi apar noutăţi în sfera afectivă şi o să vă-ncercați norocul în dragoste, daţi curs unei relaţii care promite să fie serioasă şi să vă căsătoriţi anul ăsta, sau celălalt.

CAPRICORN: Vin vremuri mai bune şi pentru voi, din punct de vedere afectiv şi o să vedeţi cât puteţi lăsa de la voi că să aveţi o relaţie armonioasă.

Se poate să fie ceva de trebăluit pe-acasă şi să daţi zor şi cu ajutorul altora să terminaţi până după-amiaza obligaţiile ca să ieşiţi la o plimbare.

VĂRSĂTOR: O s-aveţi curaj să reluaţi o discuţie cu un partener de cuplu cu care v-oţi fi certat şi să ajungeţi şi la împăcare.

Un anturaj care o să menţină o stare de bună dispoziţie vă poate însoţi pe parcursul acestor zile, sau doar azi, mâine, cât o să puteţi fi împreună.

PEŞTI: Se poate să faceţi o tură de curăţenie pe-acasă, chit c-aveţi musafiri, chit că plecaţi şi vreţi să găsiţi totul lună când vă-ntoarceţi.

Apare o sursă de bani, poate or fi din colaborări şi o să daţi o raită pe la cumnparaturi să pregătiţi tot ce trebuie pentru un coş de picnic, ca să ieşiţi mâine la aer curat.

BERBEC: Sunteţi pe picior de plecare şi o să vă placă să vizitaţi locuri noi ca să vă hrăniţi sufleteşte, să aveţi chef de viaţă.

Noutăţi, veşti bune, oameni care şi-arată simpatia față de voi şi o să reconfiguraţi programul următoarelor două zile şi o să-i includeţi şi pe ei, pe cât posibil.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 mai 2019. Zodia care își va cheltui toate economiile
Horoscop 2 mai 2019. Zodia care își va cheltui toate economiile

Joi se pot întâmpla lucruri noi şi bune şi o să avem şi noi multe de oferit, o să dăm semne de generozitate şi să nu lăsăm să treacă şansele pe lângă noi.

Horoscop 1 mai 2019. Zodia care are o supriză uriaşă pe plan financiar
Horoscop 1 mai 2019. Zodia care are o supriză uriaşă pe plan financiar

O zi cu antren. Avem nevoie de un respiro, să ne veselim cu familia, cu prietenii, să dăm ochii cu marea, cu muntele, s-ajungem la pădure, în parc, să ne bucurăm.

Horoscop 30 aprilie 2019. Zodiile care își organizează distracția pentru 1 Mai
Horoscop 30 aprilie 2019. Zodiile care își organizează distracția pentru 1 Mai

E sărbătoare, a treia zi de Paşte, ne bucurăm de tot ce e frumos în viaţa noastră şi mergem mai departe, ne-ntâlnim cu prietenii, rudele, să fim împreună şi de-aici încolo, să fim o echipă.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.