Horoscop 19 septembrie, cu Neti Sandu. Peștii vor intra într-o afacere

×
Codul embed a fost copiat

Vibrația zilei este 1 și odată lichidat trecutul, să-ncepem o viață nouă! Iatăce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Fecioară

Se pare c-o să vă întâlniți cu rudele apropiate să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri și o să fie o atmosferă festivă. Vi s-o fi promis o ieșire la plimbare, poate va invită cineva la masă și o să va facă plăcere să va duceți că aveți și voi nevoie de un respiro.

Balanță

Poate vi se face un cadou în avanpremiera zilei voastre de naștere că n-o să fie pe aprope în ziua respectivă omul cu pricina. E un eveniment la care se poate contribui cu mai multe, și o să fie cu satisfacție, că o să va puneți toate calitățile la bătaie, pentru că țineți la protagonist.

Citește și
Horoscop 15 aprilie, cu Neti Sandu
Horoscop 17 septembrie, cu Neti Sandu. Fecioarele își rezolvă problemele de la serviciu
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Scorpion

Sunt situații pe care nu le-ați putut rezolva, dar există oameni care vă pot întinde o mână de ajutor să depășiți momentul. Vă invită cineva la masă, poate fi o petrecere în toată regula și să puneți la cale și niște proiecte de timp liber, să știți în ce direcție va îndreptati.

Săgetător

Poate faceți parte dintr-o echipă de elită și o să vi se mulțumească pentru un scarificiu, un efort, o contribuție la ceva care e în folosul altora. Întâlnire cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi până peste cap o să luați în serios oferta.

Capricorn

Poate le organizați copiilor, o întrecere sportivă sau de alt gen și o să fie totul cu emoții constructive. Ați putea da o fugă la vreuna dintre rude și să vă puneți la punct cu noutățile din familie, să notați în calendarul evenimentelor la cine să vă duceți și când.

Vărsător

Se poate să primiți un premiu, o recompensă, un cadou pentru că ați avut un succes ori poate azi înregistrați unul. Vă puteți croi drum până la mare sau la munte acolo unde va cheamă niște prieteni la o cafea un grătar, cu, sau fără un prilej anumne și va duceți.

Pești

Poate vă conversați la telefon, în video, cu cineva care vrea să va smulgă un accept pentru o colaborare, o afacere. Se poate să vă întalniți cu câțiva apropiați și să va bucurați de o gustare, de o cafea, de faptul că sunteți împreună, după o lungă absența.

Berbec

E cineva care profită de timpul liber comun și vă scoate la o plimbare sau la o alergare în parc, pe stadion, să faceți mișcare. Poate le-ați rămas datori unor prieteni cu o ieșire la masă, la un film, la un spectacol și o să va fie ușor să fixați o ora și un loc de întalnire.

Taur

E posibil să apară cineva care să va facă inima să tresară, dacă sunteți în căutarea unei ființe care să vă completeze frumos. E o aniversare în familie, poate fi un botez și să fie în cadru restrâns, ca să vă simțiți protejați, să rămâneți cu toții buni – zdraveni.

Gemeni

Poate vă invită cineva la masă ca să degustați niște delicatese de sezon și care vor fi apreciate de toată lumea. Vă bucurați de revederea unor oameni dragi, poate e un party la care va întâlniți sau poate în drumurile voastre o să va intersectați, la munte într-o stațiune turistică.

Rac

Se poate să vină cineva în vizită, care e în trecere prin orașul vostru și o să petreceți câteva ore bune, împeună. Poate să fie un reviriment în sfera sentimentală și o să mai dați o șansă cuiva care nu v-a apreciat la justa voastră valoare, dar când și-a dat seama că va pierde s-a trezit.

Leu

Se poate să vă bucurați de un plus de confort acasă, c-oți fi luat o mobilă nouă sau niște decorațiuni pentru confort vizual. Poate se-adună prietenii că să aveți o activitate în aer liber, să mai alungați stresul c-ați atins un prag de oboseală și trebuie făcut ceva că să va reveniți.

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Citește și...
Horoscop 18 septembrie, cu Neti Sandu. Racii încep o nouă relație
Horoscop 18 septembrie, cu Neti Sandu. Racii încep o nouă relație

Am pierdut pe drum o relație? O căsnicie, un parteneriat de afaceri? Dăm un telefon și cu o vorba și-un sentiment se-ndreaptă totul. Vibrația zilei este 9.

Horoscop 17 septembrie, cu Neti Sandu. Fecioarele își rezolvă problemele de la serviciu
Horoscop 17 septembrie, cu Neti Sandu. Fecioarele își rezolvă problemele de la serviciu

O zi condimentată. E bine să ne-ncercm șansele în tot felul de activități care să ne pună în valoare, să putem ridica și mai sus ștacheta, să fim în top.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă