Horoscop 13-27 noiembrie 2023 cu Cristina Demetrescu. Surprize de toate felurile pentru zodii

×
Codul embed a fost copiat

Cristina Demetrescu a fost prezentă în studioul Vorbește Lumea și a făcut predicții pentru perioada 13-27 noiembrie 2023. Vezi ce urmează pentru toate zodiile în următoarele două săptămâni.  

Berbec

Berbecul are niște dialoguri secrete cu o anumită persoană sau cu o anumită firmă. Ideea este că vrea să facă o surpriză partenerului sau partenerei. Surpriza nu este surpriza în sine, cât cheltuiala care care susține această surpriză și încearcă cumva să nu se afle lucrul acesta.

Taur

Taurii sunt cei care fac surprize, de data asta. Dincolo de faptul că s-ar putea să răspundă ciudat la presiunile unor oameni, mulți dintre Tauri răspund ciudat sau au reacții neașteptate la presiunile partenerilor. Luna nouă în Scorpion ne duce puțin în zona asta a geloziei, a suspiciunilor. Sunt niște discuții care s-ar putea să-l irite pe Taur.

Însă, Taurii primesc vești bune de la locul de muncă. Dacă așteaptă rezolvarea unei situații care îi va ajută să răsufle ușurați.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Gemeni

Gemenii trebuie să fie atenți la agenda pentru că au participat la niște evenimente la care s-ar putea să nu ajungă. Se pot baza într-adevăr pe cineva, pe un partener. Se duc negocieri de ultimă oră, dar trebuie să fie atenți să nu încurce oamenii.

Gemenii sunt doi și câteodată fac promisiuni în același timp. Nu vorbesc doar de evenimente sau de activități importante. Poate fi vorba și despre prieteni, și despre invitații etc.

Rac

Racii și ei sunt luați luați prin surprindere. Se bazează pe niște specialiști, cine știe, pe un zugrav, pe un angajat care își de demisia și s-ar putea ca Racii să fie puși în situația să facă activități, să pună osul la treabă și să facă lucruri pe care până acum nu le-au făcut. Pot să rămână fără bonă, fără persoana care face curățenie, dar se vor descurca și vor avea și satisfacții în sensul acesta. Cheltuie mai puțin Racii.

Leu

Leii sunt zodie fixă și se așează cumva în cruce cu axa Taur-Scorpion. Pot apărea surprize în familie, evenimente care dau peste cap tot ce ține de partea profesională, a Leilor. Posibil să nu reușească și miza este mare în această perioadă. Ei duc anumite negocieri, dialogurile pe care le fac Leii în această perioadă sunt foarte constructive și foarte bune, numai că apar câteva planuri imprevizibile în familie.

Fecioara

Surprizele pentru Fecioară apar de la drum, drumuri pe care probabil că trebuie să le facă. În același timp, și la Fecioara apar cheltuieli cu mutări, găsirea unei chirii pe care trebuie să o schimbe peste noapte. Poate unii își fac planuri pentru călătorii sau chiar pentru plecare în străinătate. Trebuie să caute o casă sau trebuie să decoreze ceva și asta le mănâncă foarte mult timp.

Balanța

Balanțele sunt cei mai buni negociatori din tot zodiacul. Venus este acolo. Balanțele obțin ce vor, evident, dacă plătesc bine. Se produce o licitație și cine licitează mai mult obține ceea ce își dorește.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte porniți. Ei sunt gazdele acestei Luni Noi, împreună cu planeta Marte. Sunt atât de porniți, încât din dorința asta de a trece la acțiune și de a afla adevărul, e posibil să angajeze chiar și un detectiv particular. Evident, cheltuielile sunt cele mai mari. Adevărul, costă și se plătește scump.

Săgetător

Săgetătorii sunt energizați de soare, soarele care va intra în zodia Săgetătorului. Asta înseamnă energie mai bună. Mercur îi face foarte vorbăreți, Marte le de așa o scânteie puțin mai dinamică, ceea ce înseamnă că e posibil să trebuiască să-și tempereze un pic energia în anumite cercuri, pentru că energia Săgetătorului e un pic supraturată în perioada următoare și e posibil să intre în conflict, să nu fie foarte bine primită această energie.

Capricorn

Capricornii își pot face dușmani în această perioadă. Culmea este că există riscul să apeleze chiar la autorități. Este doar o flamă ce se întâmplă acolo, este o chestiune trecătoare, dar care le creează un pic disconfort. Problemele se rezolvă însă, Capricornul s-ar putea să fie iritat în perioada următoare.

Vărsător

Vărsătorii primesc invitații de la prieteni, pot călători dincolo de granițele țării, e adevărat că pentru asta renunță la niște responsabilități și asta s-ar putea să deranjeze și la locul de muncă, să deranjeze și familia. Cumva vor să-și asume anumite libertăți și să plece.

Pești

Peștii cheltuie mult. Au câteva plăceri nevinovate, posibil unele accesorii vestimentare care sunt foarte scumpe, dar sunt justificate pentru că au anumite evenimente la care trebuie să participe și, nu în ultimul rând, sunt în competiție cu cineva și chestia asta trebuie să le hrănească ego-ul.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.