(P) Răsfață-ți pielea cu parfumuri și cosmetice de lux de pe Notino.ro! Nu rata reducerile de 50%!

parfum notino

Magazinul online Notino.ro are în această perioadă din an o mare varietate de parfumuri, cosmetice și produse de make-up de lux, cu reduceri incredibile.

Colecția include 82.000 de produse unice, ce provin de la 1.500 de branduri apreciate în întreaga lume. Pentru a afla noutățile sau produsele bestseller cele mai vândute, cele mai noi și avantajoase oferte și promoții la parfumuri și produse cosmetice cu livrare gratuită te poți abona lanewsletter-ul Notino.

De asemenea, poți cere sfaturi și de la consultanții de frumusețe de pe site sau din magazinele fizice Notino din București, din Mega Mall și Promenada Mall.

Notino are reduceri de 50% la achiziția de parfumuri în valoare de peste 400 RON!

Colecția de parfumuri de lux de la Notino.ro include și arome de flori și fructe cu accente orientale, care apar de exemplu la Euphoria pe Notino.ro. Acesta este un parfum luxos pentru femeile energice și încrezătoare, el poate fi de zi ori de noapte, cât și pentru ocazii speciale.

Magazinul are și cadouri de vară foarte interesante, la achiziția cosmeticelor în valoarea de peste 250 RON. Produsele cumpărate pot fi și gravate cu laser cu mesaje speciale, personale, pentru ca acestea să se transforme în cadouri unice, cu totul speciale și surprize de neuitat. Dedicațiile sau mesajele sunt gravate pe ambalajul produsului sau pe sticla de parfum pentru o sumă minimă, de numai 20 RON.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Parfumurile din gama Try it First de pe Notino.ro pot fi încercate, ele se livrează gratuit cu o mostră gratuită, care poate fi probată acasă. După încercarea ei, produsul nedesfăcut poate fi păstrat sau returnat prin curier fără a-l despacheta.

Notino are parfumuri de lux pentru femei și bărbați, cu arome unice, orientale, parfumuri de zi și de noapte, parfumuri exclusiviste din gama bestseller. Acestea pot fi expediate în ambalaje speciale, mai sofisticate, pentru a deveni cadouri frumoase pentru destinatar. Notino are noi arome senzaționale, proaspete, care omagiază natura în orice sezon din an.  

Alte arome ideale pentru a fi purtate în fiecare zi de femeile care vor să impresioneze în orice situație, sunt acelea de frezie, patchouli, trandafir, lemn de santal, vanilie ce apar și la un parfum senzațional, oriental Versace, care atrage imediat atenția celor din jur, ca un magnet.

Experimentează și puterea de hidratare a produselor cosmetice de la Notino.ro!

Acest magazin are oferte la produse cosmetice de brand care sunt ideale pentru toate tipurile de piele. Acestea au ingrediente naturale și sunt un remediu excelent pentru hidratarea instantanee a pielii. Cremele sunt produse cosmetice cu formule unice ce oferă pielii nutriția perfectă, îmbunătățesc conturul feței, tonifiază și restaurează aspectul catifelat al pielii. 

Serurile și loțiunile tonice au extracte de plante și antioxidanți care tonifică și hrănesc pielea, stimulează microcirculația, protejează tenul de influențele negative externe. Loțiunile înviorează pielea și refac pH-ul, împrospătează și revitalizează superb chiar și pielea cu aspect uscat, mat.

Magazinul Notino a pregătit și alte surprize de nerefuzat:

·       Uleiuri organice pentru un bronz rapid și irezistibil

·       Seturi cadou cu parfumuri iconice și produse cosmetice de brand pentru orice ocazie

·       Livrare gratuită la sute de parfumuri și cosmetice profesionale populare

·       Reduceri mari la produsele din gama lichidare de stoc, cum sunt produsele de vară pentru bronzat și protecție solară

·       Cadouri ce constau în produse de îngrijire ochi și buze la achiziția de cosmetice de brand

·       Reduceri la produse pentru piele, pentru hidratarea pielii uscate și atopice, pe tot parcursul zilei, dezvoltate de medici dermatologic

·       Cadouri de vară cu articole de brand la achiziția de produse cosmetice de pe site

·       Livrarea gratuită la noile parfumuri de brand din acest an.

Notino are și produse de călătorie travel size, parfumuri și cosmetice în sticluțe de minim 30 ml, care sunt perfecte pentru poșetă și orice bagaj de mână, atunci când se pleacă în vacanță, sau când se face un zbor mai lung cu avionul.

După plasarea comenzii pe site, poți primi și un voucher electronic cadou în valoare de 100-400 RON. Acest voucher cadou este disponibil în e-shop, dar și în magazinele fizice din București, unde parfumurile și cosmeticele au același preț. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.