(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget

promo

Un deces în familie este o încercare grea pentru toți cei apropiați, atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar, costurile de înmormântare putând să atingă ordinul zecilor de mii de lei.

 

În astfel de momente, este de dorit o abordare rațională, adaptată nevoilor și posibilităților, ceea ce face ca o firmă de pompe funebre să reprezinte cea mai potrivită soluție.

Descoperiți ce pachete funerare propune Memorium și alegeți-l pe cel care se pliază întocmai cerințelor și dorințelor dumneavoastră!

De ce să lăsați organizarea înmormântării în responsabilitatea unei firme de servicii funerare

Dincolo de faptul că responsabilitățile care apar odată cu un deces sunt copleșitoare, o echipă de profesioniști vă poate ajuta să puteți toate detaliile la punct, într-un timp cât mai scurt, și fără impedimente.

De la întocmirea actelor de deces, până la furnizarea de articole mortuare, pregătirea decedatului sau stabilirea modului de desfășurare a ceremoniei, totul se va realiza după cerințele și preferințele dumneavoastră, fără să fie nevoie să vă implicați activ.

Citește și
Scene incredibile la sediul PSD. Gestul lui Ciolacu atunci când Firea își face apariția

Asta înseamnă că o astfel de decizie vă ajută să câștigați mai mult timp pentru a înțelege și accepta durerea, fără stresul organizatoric care vine la pachet cu presiunea de a respecta întocmai obiceiurile și rigorile religioase.

Cât costă o înmormântare

Chiar dacă este un eveniment nefericit, o înmormântare implică foarte mult efort financiar din momentul aflării veștii și mulți ani după, când va fi nevoie să organizați pomene și praznice în memoria celui trecut în neființă. De preferat ar fi să aveți posibilitatea și puterea să analizați în detaliu ofertele de pe piață pentru a o alege pe cea mai potrivită.

Însă, dat fiind contextul tragic, firmele de servicii mortuare propun pachete complete și, de multe ori personalizabile, care să vă ajute să suportați mai ușor aceste cheltuieli. În funcție de cerințe, prețul pentru o înmormântare poate porni de la puțin peste 1.000 de lei și poate ajunge să atingă zeci de mii, diferență ce ține strict de alegerile personale ale familiei.

Ce pachete sunt disponibile în oferta Memorium

Pentru a veni în sprijinul tuturor persoanelor îndurerate, indiferent de posibilități, Casa Funerară Memorium a dezvoltat nouă pachete de servicii personalizabile, dintre care orice familie să aleagă necondiționat. Există opțiuni adaptate în funcție de condițiile în care a avut loc decesul sau de locul în care se află persoana, fiind asigurat transport atât de la domiciliu, cât și de la spital.

Cea mai accesibilă variantă o reprezintă pachetul tradițional, în valoare de 1.300 de lei, care include sicriu complet echipat, procedurile de toaletare și îmbălsămare, obținerea certificatului de deces, transport funerar, depozitare în frigider până la 48 de ore, dar și un set vast de accesorii necesare pentru obiceiurile religioase, de la prosoape și batiste, la lumânări, doliu de piept sau de ușă etc. Toate celelalte pachete propun variante mai complexe ale acestuia, cu detalii și proceduri suplimentare, dar nu esențiale.

Toate pachetele pot fi achitate cu cuponul de pensie, situație în care mare parte din sumă va fi restituită familiei, în așa fel încât eforturile de înmormântare să se apropie de minim, fără compromisuri sau limitări.

Mai exact, toate pachetele sunt gândite astfel încât să poată fi acoperite de ajutorul de deces oferit de către stat, în așa fel încât orice familie să își poată conduce apropiații pe ultimul drum așa cum se cuvine.

Când viața rămâne în urmă, la fel trebuie să se întâmple și cu bunurile lumești. Organizați înmormântarea cu ajutorul Casei Funerare Memorium și factorul financiar nu va mai reprezenta un motiv de stres!

Articol recomandat de sport.ro
Eroarea comisă de Gigi Becali la alegerile locale: "M-am încurcat, am anulat votul"
Eroarea comisă de Gigi Becali la alegerile locale: "M-am încurcat, am anulat votul"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

(P) Cine va fi golgheter la EURO 2024
(P) Cine va fi golgheter la EURO 2024

Kylian Mbappe și Jude Bellingham sunt cei doi galactici cu care Florentino Perez vrea să-și continue supremația în Europa.

Recomandări
România se face din nou roșie pe hartă, după alegerile locale din 9 iunie. Cristian Pîrvulescu: ”PSD e partid dominant”
România se face din nou roșie pe hartă, după alegerile locale din 9 iunie. Cristian Pîrvulescu: ”PSD e partid dominant”

Partidul Social Democrat este câștigătorul principal al alegerilor locale și europarlamentare care au avut loc duminică, 9 iunie 2024. Aceasta este concluzia politologului Cristian Pîrvulescu, invitat la Știrile Pro TV de la ora 19:00.  

Cine ne va reprezenta în Parlamentul European. Pe cine au trimis românii la Bruxelles
Cine ne va reprezenta în Parlamentul European. Pe cine au trimis românii la Bruxelles

Rezultatele preliminare la alegerile europarlamentare ne arată că România trimite 33 de politicieni la Bruxelles.  

Rezultate alegeri locale și europarlamentare 2024. Cine a câștigat marile orașe. BEC a anunțat rezultate parțiale
Rezultate alegeri locale și europarlamentare 2024. Cine a câștigat marile orașe. BEC a anunțat rezultate parțiale

Rezultatele oficiale parțiale ale alegerilor locale și europarlamentare din 2024 arată că românii îi păstrează în funcție pe majoritatea primarilor și trimit la Bruxelles politicieni din PSD, PNL, AUR și Alianţa Dreapta Unită.