(P) O perspectivă nouă - Lansarea website-ului de avocatură Zgripcea & Constantin

servicii juridice

Zgripcea & Constantin este o echipă de avocați cu experiență de peste 13 ani în domeniul juridic. Obiectivul echipei este să propulseze Asistența Juridică la nivelul următor și să ofere clienților firmei servicii de înaltă calitate, la prețuri corecte.

 

În cadrul echipei Zgripcea & Constantin un deosebit accent se pune pe transparență și comunicare, noul website lansat permițând potențialilor clienți să interacționeze mai ușor cu avocatul.

În cadrul echipei Zgripcea & Constantin beneficiezi de o gamă variată de servicii, prin prisma specialiștilor din cadrul echipei cu o vastă experiență în domenii de activitate precu: divorț, partaj succesoral, partaj de bunuri, crimă organizată, spălare de bani, executare silită, evaziune fiscală, infracțiuni informatice, contrabandă, fals și uz de fals, gestiune frauduloasă, înșelăciune, delapidare, infracțiuni bancare, trafic de droguri, șantaj, amenințare, violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe, vătămare corporală, redactare notificări, acțiuni în justiție, reziliere contract, malpraxis, intabulare bunuri, obținere fonduri europene, conformitatea produselor și multe altele.

O echipă dedicată, care luptă până la capăt pentru drepturile clienților

Echipa Zgripcea & Constantin este formată din specialiști care și-au dedicat întreaga carieră protecției și repsectării drepturilor clienților săi, membrii fondatori fiind dl și dna Avocati Zgripcea si Constantin.

Dl. Avocat Zgripcea Gabriel activează  în domeniul juridic  de 16 ani fiind specializat în Drept Penal și Drept Comercial. Acesta a studiat dreptul în cadrul Universității de Vest din Timișoara - Facultatea de Drept, ulterior urmând cursurile de masterat în Dreptul Afacerilor la Uniunea Rennes I din Franța. Începând cu anul 2007 a activat în cadrul societății civile Salans Moore, biroul București. Acesta s-a specializat în drept comercial, luând parte la numeroase proiecte complexe.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Clienții îl consideră pe dl. Avocat Zgripcea Gabriel un profesionist desăvârșit cu experiență, cu o capacitate de analiză extraordinară.

Acesta este specializat în drept penal și drept penal al afacerilor. De-a lungul carierei a reprezentat atât persoane publice, politicieni, cât și corporații, atât în sfera penală, cât și în sfera civilă. Dl. Avocat Zgripcea Gabriel are sprijinul unei vaste echipe formată din experți contabili, auditori, executori judecătorești, notari ș.a.m.d.

Dna. Avocat Constantin Doina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova, deține un Master în Drepturile Omului și este Mediator. Avocatura este o profesie care îi vine ca o mănușă. Dna, Avocat Doina Constantin crede în justiție și are o capacitate înnăscută de a remedia și gestiona situațiile juridice.

Începutul carierei de avocat a reprezentat și prima colaborare cu una dintre cele mai bune societăți de avocatură din Craiova, fiind îndrumată de: Elena Oancea, Sebastian Rădulețu și Cosmin Gheorghe. De-a lungul timpului, Doina Constantin a reprezentat persoane cu situații conflictuale complexe, într-o varietate de probleme de drept al familiei, începând cu divorțuri și continuând cu cazuri de paternitate, modificări de pensie de întreținere sau stabilire a domiciliului și chiar întreținerea soțului în cazuri excepționale. Ea are o experiență vastă în cazuri de drept al familiei și succesiune, dar a obținut rezultate favorabile pentru clienții săi și în litigii contractuale, exproprieri și recuperări de creanțe. De asemenea, este un negociator abil și eficient cu care este simplu să lucrezi.

Avantajul de a colabora cu profesioniști în domeniul juridic

Când colaborezi cu specialiști în domeniul juridic ai garanția că drepturile tale conferite prin lege îți vor fi respectate. Pentru membrii echipei acestei firme lupta pentru dreptate începe încă de când un client le calcă pragul. Astfel, atât prin modul de a negocia, cât și prin vastele cunoștințe pe care le posedă aceștia, multe dintre spețe se rezolvă în afara sălii de judecată, clienții obținând cele mai bune rezultate cu o minimă investiție din toate punctele de vedere, respectiv financiar și emoțional.

Echipa Zgripcea și Constantin creează parteneriate pe termen lung. Clienții care apelează la Zgripcea & Constantin devin clienți fideli, datorită mai multor factori printre care comunicarea excelentă cu avocatul colaborator, soluțiile practice, onorariile practicate, aceștia făcându-și o idee per ansamblu de la începutul colaborării, vis a vis de bugetul de care ar avea nevoie.

Profită de noul website zgripcea-constantin.ro pentru a descoperi mai multe detalii privind serviciile oferite de avocații Zgripcea Gabriel și Constantin Doina. Primul pas îți aparține, programând o întâlnire.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.