(P) De ce să alegi pietrele semiprețioase și cristalele de la StoneMania Bijou

pietre

Se spune că o afacere înseamnă multă muncă și o investiție pe măsură.

O afacere însă, pentru a avea succes, mai înseamnă încă ceva: pasiune. De fapt, pasiunea stă la baza oricărui lucru bine făcut, frumos și care poate aduce satisfacție întreprinzătorului. Acesta este și cazul magazinului StoneMania Bijou. Este vorba despre un magazin unde sunt comercializate pietre semiprețioase, cristale naturale, dar și obiecte pentru arta feng shui și pentru aromaterapie.

Magazinul s-a deschis acum mai bine de un deceniu, cum spuneam, din pasiune, bijuteriile din pietre semipretioase și cristale fiind realizate de doar 2 angajați într-o garsonieră. La început a fost o afacere mică, care prin acumularea experienței, documentare asiduă și mult suflet pus în fiecare obiect, a ajuns să se dezvolte peste așteptări. În doar câtiva ani echipa s-a mărit, s-a deschis magazinul online și primul showroom in Bucuresti. Acum, StoneMania Bijou este unul din cele mai mari magazine care oferă clienților bijuterii realizate cu pietre semiprețioase și cristale naturale. De asemenea, pe site sunt disponibile și cristale și pietre ce nu sunt încrustate in podoabe, folosite în diverse scopuri terapeutice sau ca decor. Magazinul se poate lăuda cu 10000 de produse de calitate și autentice.

Clienții aleg StoneMania Bijou atât pentru varietatea produselor, cât și pentru faptul că politica magazinului este axată pe nevoia cumparatorului. Având vaste cunoștințe în domeniu, echipa știe exact ce să comercializeze și cu ce scop. S-au adaptat cerințelor tot mai mari ale clientilor în ceea ce privește cristaloterapia. Cristaloterapia sau terapia cu cristale este o practică complementară care foloseste energia acestor cristale naturale (dar și a pietrelor semiprețioase) pentru a face schimbări în viața oamenilor. Este practicată de unii terapeuți, dar oricine poate învața să folosească cristalele naturale și pietre semiprețioase in viata de zi cu zi.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Exista multe cristale în natură. Unele sunt dificil de găsit, iar altele, cum ar fi ametistul sau cuarțul hialin, sunt comune și foarte ieftine. Toate pietrele îți influențează într-o oarecare măsura viața, dar nu uita că nu schimbă cine ești, ci pur si simplu te ajută să îți dezvolți potențialul.

Proprietățile pietrelor sunt multe, fiecare merită un studiu separat și, dacă intenționezi să abordezi terapia cu cristale, trebuie să știi cum să o alegi pe cea mai potrivită în funcție de nevoia ta. De fapt, StoneMania Bijou are pe site un blog de pe care poți descoperi lucruri interesante despre cum să folosești pietrele sau cristalele, dar și despre arta feng shui, cum o poți pune în practică sau lucruri interesante despre aromaterapie.

Ce înseamnă terapia cu cristale?

Multe lucruri contează în terapia cu cristale. Culoarea pietrei, forma ei, mineralele care o compun, sistemul cristalin sunt toate elementele care fac din mineral ceea ce este, cu vibrația sa precisă. Tot ceea ce este viu are o vibrație, iar piatra, în ciuda creșterii sale, este vie și, prin urmare, vibrează la o anumită intensitate. Aceasta intră în legatură cu tine și poate face posibilă schimbarea.

Ca și aromaterapia, terapia cu cristale nu este un tratament alternativ, ci unul complementar, adică nu poate înlocui tratamentele medicale, ci mai degrabă să le sprijine, să le suplimenteze.

Pietrele semipretioase și cristalele naturale sunt aliați excelenti atunci când trebuie să faci față unei probleme sau să gasești sprijin. Dar și când trebuie să conștientizezi o problemă fizică.

Printre numeroasele probleme pentru care funcționează terapia cu cristale regasim: anxietatea, stima de sine scăzută, atacuri de panică, dependente (utile pentru cei care doresc să renunțe la fumat, de exemplu), depresie, concentrare slaba și acumularea de energie negativă.

Pornind de la aceasta idee, dar și ținând cont de anumite considerente estetice, magazinul oferă clienților cristale și pietre semiprețioase folosite pentru confecționarea brațărilor, colierelor, bijuteriilor de tot felul. Acestea pot deveni și pentru tine amulete de vindecare pretioase.

Pietrele și cristalele dau energie, aduc schimbări. Poartă-le! În acest fel, echilibrezi câmpul energetic, deoarece ele absorb și transmit energie și te pot ajuta foarte mult.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.