(P) Ce sunt meridianele energetice și de ce sunt atât de importante în terapia unui masaj thailandez

masaj
StirilePROTV

Energia vitală este o sursă de energie primordială a vieții.

Încă din cele mai străvechi timpuri se știe că cei care posedă din abundență această energie și cei care cunosc să o folosească conștient sunt mai sănătoși, mai fericiți și mai împliniți, reușind mai ușor să-și atingă scopurile și să-și realizeze dorințele. Această energie vitală circulă prin organismul uman prin niște canale energetice numite meridiane.

Energia vitală este o sursă de energie primordială a vieții. Încă din cele mai străvechi timpuri se știe că cei care posedă din abundență această energie și cei care cunosc să o folosească conștient sunt mai sănătoși, mai fericiți și mai împliniți, reușind mai ușor să-și atingă scopurile și să-și realizeze dorințele. Această energie vitală circulă prin organismul uman prin niște canale energetice numite meridiane.

Sistemul energetic uman este format din mai multe meridiane, prin urmare există 12 meridiane energetice principale, conectate cu principalele organe interne. Aceste meridiane trebuie periodic lucrate și activate astfel încât acestea să-și mențină un nivel înalt de vibrații. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui masaj Thailandez, care este bazat pe presopunctura unor centre energetice din meridiane.

Citește și
VIDEO. „Aici se vând case cu un dolar!” Romania, micul sat depopulat din Pennsylvania văzut prin ochii a doi români

Dezechilibrele sau blocajele punctelor de energie în meridiane duce la afecțiuni și disfuncții în organism. Prin stimularea punctelor de presopunctură de-a lungul meridianelor, se poate restabili fluxul armonios al energiei vitale și se poate promova vindecarea și echilibrul în organism. Stimularea acestor puncte trebuie efectuată doar de specialiști profesioniști într-un salon de masaj cu servicii de calitate înaltă. 

Rolul meridianelor în terapia unui masaj Thailandez.

Masajul Thailandez are la bază prelucrarea și activarea fluxului de energie vitală prin presopunctura și stretching. Presopunctura se aplică folosind degetele, pumnii, coatele, genunchii, picioarele și ajută la fluidizarea energiei prin meridiane. Mișcările de Stretching efectuate în timpul unui masaj Thailandez în București cu ajutorul unui terapeut calificat într-un salon de masaj are un efect de relaxare totală instantanee și detensionare a mușchilor și a articulațiilor.

În timpul unui masaj Thailandez, meridianele ajută terapeutul într-un salon de masaj să deblocheze zonele în care energia circulă deficitar. Prin urmare, deblocarea tuturor meridianelor ajută la îmbunătățirea stării de bine, la nivelul de energie a corpului și a ritmului de viață.

Dacă nu știi unde găsești un salon de masaj thailandez în București, noi îți recomandăm salonul de masaj Baliss Spa cu cei mai iscusiți terapeuți! Te așteptăm la al nostrusalon de masaj în București!

Articol recomandat de sport.ro
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024
Singurul cuvânt folosit de maghiari după ce au văzut echipamentul României de la EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King
(P) Îți place mai întunecat? O incursiune în universul lui Stephen King

Recent lansată, cartea "Îți place mai întunecat" de Stephen King ne poartă din nou în universul fascinant și macabru al maestrului horrorului.

(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat
(P) Compania UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere
(P) Cum să Organizezi Petrecerea Perfectă cu Baloane și Decorațiuni de Petrecere

Este vară și petrecerile în aer liber sunt la mare căutare! Nimic nu se compară cu o petrecere de vară organizată într-o grădină plină de verdeață, lângă o piscină strălucitoare sau chiar pe nisipul cald al plajei.

Recomandări
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”
POLITICO: Anularea interzicerii maşinilor cu combustie în UE, prima țintă a dreptei după alegeri. „A fost o greșeală”

Manfred Weber, şeful grupului de centru-drepta PPE, promite ca în negocierile din zilele următoare să facă presiuni pentru eliminarea interdicţiei privind motoarele cu combustie.  

Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale
Alegeri locale 2024. Noi rezultate provizorii: PSD-PNL - 71% la primării și 65% la consiliile locale

PSD a obţinut 36,26% din voturile pentru Consiliile locale, fiind urmat de PNL cu 29,41% şi de AUR cu 9,35%, arată rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, marţi seară, conform datelor centralizate până la ora 22:00.

Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal:
Joe Biden, după ce fiul său a fost condamnat penal: "Suntem foarte mândri de el"

Președintele SUA, Joe Biden, a reacțioant, marți, după ce fiul său, Hunter, a fost găsit vinovat pentru că a mințit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă