(P) Ce să faceți cu anvelopele de iarnă vechi?

(P) Ce să faceți cu anvelopele de iarnă vechi?

Acum că a venit toamna, este momentul potrivit să începeți să vă gândiți la schimbarea cauciucurilor mașinii.

De ce spunem acest lucru? Pentru că ne dorim ca dumneavoastră și cei dragi să fiți în siguranță tot timpul, mai ales atunci când folosiți mașina să vă deplasați. Însă, dacă să spunem că deja v-ați ales anvelopele iarnă potrivite pentru acest an, iar cu cele vechi nu știți ce să faceți, stați fără griji. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale. Vrem să vă inspirăm la câteva decorațiuni pentru curtea familiei, pe care le puteți confecționa din anvelope de iarnă folosite. Veți vedea cum terenul dumneavoastră prinde culoare și personalitate, numaidecât. Să începem!

Dacă dispuneți de o pereche de anvelope/cauciucuri de iarnă sau anvelope all season cu care nu știți ce să faceți, având în vedere că sunt folosite și și-au pierdut din utilitate, atunci fiți atent: puteți decora casa și împrejurimile cu ele! În continuare, vom detalia fiecare din următoarele idei, pentru a vă ajuta pe această cale. Puteți folosi anvelopele pentru: un raft în garaj, un leagăn pentru copii, figurine de decor sau ghivece pentru grădină. Haideți să aflați mai multe, de mai jos.

· Cum puteți refolosi anvelopele vechi?

1. Prima noastră idee se îndreaptă spre refolosirea anvelopelor iarnă drept rafturi în garaj. Dacă aveți o casă mare, ce dispune și de garaj, nu ezitați să luați în considerare această idee. Tot ce trebuie să faceți este să fixați cu atenție anvelopa pe perete, cu ajutorul unui cui sau al unei sfori, și apoi veți putea depozita în ea orice unelte, accesorii sau alte obiecte folositoare doriți. Bineînțeles că vă recomandăm să curățați cauciucul cât se poate de profund înainte să îl folosiți la un astfel de proiect, dar probabil că ați fi făcut acest lucru, chiar și dacă nu vă menționam noi. Iar dacă vă doriți să adăugați un plus de stil întregului ansamblu, puteți chiar și să vopsiți anvelopa cu o culoare complementară garajului. Dați-vă frâu liber imaginației și cu siguranță veți crea un design minunat.

2. A doua idee de refolosire a anvelopelor iarnă este transformarea lor în leagăne pentru copii. Dacă aveți copaci sau pomi fructiferi în curte, atunci puteți face acest proiect foarte rapid și ușor. Tot ce aveți nevoie sunt anvelopele în cauză, câteva sfori groase și pernuțe pentru șezut. Legați cauciucurile cât de bine puteți de una din crengile copacului, apoi așezați o pernuță în zona de șezut și lăsați-vă copiii să se bucure de un super loc de joacă, din confortul propriei curți.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

3. Următoarea noastră idee este refolosirea anvelopelor drept figurine de decor. Acest proiect necesită puțin mai multă îndemânare decât cele menționate anterior, însă se poate duce la bun sfârșit, negreșit. Puteți chiar să cereți ajutorul partenerului sau al copiilor, dacă simțiți nevoia. Tot ce trebuie să faceți este să puneți anvelopele unele peste altele, să le lipiți cu atenție și să începeți să le pictați fie într-un om de zăpadă (că tot de apropie iarna), fie într-un pitic de grădină, sau poate chiar într-unul dintre personajele preferate al copiilor. Cu siguranță vă veți uimi familia dacă optați pentru această variantă ingeniosă.

4. Și nu în ultimul rând, a patra idee din articolul de azi este transformarea anvelopelor iarnă folosite în ghivece pentru grădină. Dacă partenerul sau partenera dumneavoastră este pasionat/ă de grădinărit, atunci această idee cu siguranță îl/o va uimi. Nu trebuie decât să curățați cu atenție cauciucurile, ca și în cazurile precedente, și să le refolosiți la plantat. Puteți pune la crescut atât plante aromatice, cât și legume, fructe sau chiar flori. Decizia stă la latitudinea dumneavoastră și a persoanei iubite. Apoi, la primăvară, veți vedea cum ideea dumneavoastră a dat roade, la propriu. Puteți chiar și să pictați într-un stil rustic anvelopele, dacă vă doriți, bineînțeles. Așa, veți da un plus de stil și eleganță decorului.

Și iată cum, după citirea sfaturilor noastre, ați ajuns la final. Sperăm că acest articol v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirat să refolosiți anvelopele (allseason sau de iarna)într-un mod cât mai ingenios. Nu ezitați să navigați mediul online pentru mai multe ponturi. Vă dorim happy crafting!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.