(P) Amator de sloturi? Sigur ai auzit de acești producători

sloturi (p)
StirilePROTV

Te învârți de foarte multe ori prin cazino pentru a găsi cei mai tari producători de sloturi și păcănele?

Dacă da, tocmai ai ajuns la un articol în care discutăm pe larg cât de multe detalii putem despre cei mai buni producători de sloturi din lume trecând în revistă câteva dintre cele mai importante sloturi realizate de către aceștia.

Printre cele mai importante nume din industrie se află și câțiva dintre cei pe care îi vedem în fiecare zi în cazinourile noastre preferate.

Și pentru că nu poți avea niciodată parte de prea multe sloturi, câștiguri, păcănele sau rotiri, vom încerca să te convingem și care sunt cele mai cool principii pe care acești producători le-au lansat în industriile de jocuri de noroc de pretutindeni. Ești curios de aventurile istorice prin care au trecut Playtech, Yggdrasil sau IGT? Rămâi cu noi și citește până la final!

Rival

Cei de la Rival nu se laudă nici cu cea mai variată colecție de jocuri și produse software de gambling, dar nici nu sunt printre cei care se află la coada clasamentului. Shining Crown Demo nu se află pe lista de produse dezvoltate de către aceștia, dar ar putea cu siguranță să facă parte dintr-o listă cu produse cel puțin asemănătoare. Dacă tot vorbim despre produsele pe care aceștia le-au scos pe piață, echipa de la Rival se bucură de un număr de 160 de sloturi diferite pe care e vei putea încerca oricând în cazinourile cunoscute. Dacă nu vei reuși să le găsești, probabil că nu te afli în locul potrivit. Rival este o companie concentrată foarte mult pe nișa produselor de gambling din mediul online, ceea ce înseamnă că majoritatea produselor lansate de către aceștia se vor găsi în cazinourile digitale.

Citește și
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Rival este o companie relativ tânără prin comparație cu cei mai vechi din industrie. Lansată abia în anul 2005, Rival a reușit într-o perioadă relativ scurtă de timp să aducă jucătorilor experiențe unice în peste 160 de sloturi diferite. Cel mai mare impact pe care produsele Rival îl au se resimte foarte bine în Statele Unite ale Americii.

Playtech

Trecând de la o extremă la alta, Playtech este o companie cu un istoric mult mai mare și cu o experiență de dezvoltator de top mult mai extinsă. Comparativ cu cei de la Rival, Playtech ne oferă cu mult mai multe produse și sloturi diferite. Și în cazul acestui dezvoltator se păstrează principiul de joc online, deci pentru a primi o doză cât mai autentică din eficiența produselor Playtech, îți recomandăm să le încerci în cazinourile online disponibile în țara ta. Playtech este un dezvoltator care s-a concentrat pe furnizarea unei colecții variate de sloturi, pe diferite tematici și subiecte abordate în diferite metode.

Compania a fost fondată în anul 1999, iar unele dintre cele mai renumite produse și nume de sloturi dezvoltate de către aceștia sunt Gladiator și Age of the Gods. Un competitor foarte important al celor de la Playtech este IGT, iar despre aceștia avem alte informații la fel de valoroase.

IGT

Dacă începutul din 1999 ți s-a părut admirabil și cu potențial, nu ai încercat încă produsele unui dezvoltator din 1975, precum IGT. Cu aproape 50 de ani de experiență în dezvoltarea și furnizarea produselor software pentru cazinourile online IGT a reușit să își construiască un portofoliu plin de produse variate, cu tematici din toate domeniile reușind astfel să satisfacă cererea a milioane de jucători pasionați de jocurile de noroc din toată lumea. Jocuri cu fructe, cu jackpot, cu tematici din filme, jocuri sau chiar evenimente importante la nivel internațional. Prin urmare, de la un dezvoltator cu o asemenea anvergură nu ne așteptăm decât la experiențe și rezultate care vor continua să schimbe sau chiar să uimească întreaga lume.

Cleopatra este unul dintre cele mai bune sloturi pe care le poți juca din colecția acestui furnizor, iar pentru câștiguri foarte mari, poți oricând să apelezi la jocuri cu megajackpots sau chiar jackpoturi progresive.

Yggdrasil

Yggdrasil sunt și ei destul de noi în industrie, fiind lansați oficial din 2013, Yggdrasil au avut una dintre cele mai rapide urcări atât din punct de vedere al colecției de jocuri, dar și din punct de vedere al calității sloturilor și popularității. Valhalla sau Odin Infinity Reels sunt două dintre cele mai populare sloturi lansate vreodată de către echipa Yggdrasil, iar noi te invităm să le încerci pe fiecare dintre ele.

Concluzie

Aceștia sunt dezvoltatorii pe care trebuie să îi cauți în momentul în care sesiunea ta de sloturi are nevoie de o schimbare, devine plictisitoare sau pur și simplu simți nevoia să mai încerci și alte jocuri. Mult noroc!
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) La Telekom Mobile, Cât vezi, atât plătești, cu o singură condiție: NELIMITAT se referă doar la beneficii, nu și la preț
(P) La Telekom Mobile, Cât vezi, atât plătești, cu o singură condiție: NELIMITAT se referă doar la beneficii, nu și la preț

A venit vara si clientii noilor abonamente „NELIMITAT” de la Telekom Mobile pot face planuri pentru a se bucura de comunicare si libertate fara limite in vacanta, fara grija roamingului cand calatoresc.

(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG

Cizmele UGG au devenit vedetele sezonului rece în ultimii ani, asta pentru că oferă protecție și căldură sporită picioarelor chiar și la cele mai joase temperaturi.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.