(P) 5 argumente solide în favoarea alternativelor de pariere online

pariuri online

Pariurile sportive stau la baza unei activități cu rădăcini puternice în mentalul colectiv, iar opțiunile pe care pariorii le au astăzi la dispoziție nu sunt deloc puține.

Atât în cadrul agențiilor stradale, cât și în mediul online (vezi aici lista de case de pariuri online autorizate), ofertele cu evenimente sportive sunt astăzi mai cuprinzătoare ca niciodată. Însă, evident, urmează o întrebare pe care mulți pariori “clasici” (cei trec pragul locațiilor de pariuri fizice) și-o pun constant: “Ce avantaje am dacă pariez online?”

Iată care sunt cele mai importante bile albe cu care vin la pachet pariurile online:

Acces mult mai simplu la ofertele cu evenimente sportive
De pe smartphone, tabletă sau laptop, ai libertatea de a construi rapid propriul tău bilet, chiar din confortul casei tale. Sau din orice alt loc în care ai un terminal conectat la net: la mare, la munte, în aeroport etc. Poți uita de fiecare deplasare obositoare către sălile fizice, pentru a paria, pentru a consulta oferta zilei sau pentru a ridica banii. Mai mult decât atât, lipsa unei deplasări către o agenție stradală te poate scuti de o mulțime de riscuri (ex: riscul de a fi deposedat de suma de bani pe care tocmai ai ridicat-o)

Liniște și concentrare pentru realizarea unui bilet

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Alternativa digitală îți permite să eviți cu ușurință zvonurile și recomandările celor prezenți în agențiile fizice de pariuri. Este mai mult decât vital să iei singur deciziile, privind plasarea unei anumite sume de bani pe o listă cu evenimente sportive. Nu te lăsa influențat de alți pariori, chiar dacă aceștia au cele mai bune intenții. În cazul unui pariu online, pe care îl poți face din parc sau de la terasa unei cafenele, ești ferit de toată această “păreristică”, atât de specifică sălilor de pariuri stradale.

Posibilitatea de a consulta statistici și rezultate din trecut

Sa luăm exemplul casei de pariuri online Betano: pe lângă oferta bogată în evenimente sportive, aflată la doar câteva click-uri distanță față de tine, platforma îți mai oferă o altă resursă valoroasă: statisticile. Astfel, fiecare parior poate afla informații importante despre echipe și jucători, indiferent de sportul pe care vrea să parieze o anumită sumă de bani. În cazul în care alegi să mergi într-o agenție stradală, informațiile afișate pe pereții acesteia sunt prea mici pentru a detalia informații de o asemenea complexitate. Așadar, alege să pariezi online, făcându-ți foarte bine temele dinainte, în privința meciurilor de care ești interesat!

Interfață user-friendly a platformelor de pariuri online

Astăzi, să pariezi online este mai simplu ca niciodată! Casele de pariuri online acreditate se întrec în a le oferi pariorilor o experiență cât mai plăcuta, adaptată atât la terminalele mobile, cât și la cele fizice. În urma unei proces simplu de autentificare, pariorul intră în propriul său cont, având apoi libertatea de a paria pe evenimente sportive reale, pariuri virtuale, de a-și încerca norocul la jocuri de cazinou, sau de a juca live, alături de crupieri acreditați. Interfața user-friendly a unui site de pariuri înseamnă: vizibilitate foarte bună, viteză excelentă de încărcare a paginilor, suport dedicat 24/7!

Transfer sigur și rapid a sumelor de bani pariate / câștigate

Cei care deja pariază online pot confirma faptul că transferurile de bani se realizează în cel mai scurt timp posibil. Evident, îți recomandăm să alegi din start una dintre casele de pariuri online acreditate, pe care le poți găsi în link-ul de mai sus. Citește cu atenție termenele și condițiile pe care fiecare operator online le propune clienților săi și nu uita de un lucru extrem de important:

Pariază responsabil întotdeauna!

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.