Scorpion - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Scorpion compatibilitati
Shutterstock

Scorpionii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională și pentru faptul că au un nivel de determinare și concentrare care este adesea neegalat de celelalte semne zodiacale.  

Scorpionii sunt cunoscuți pentru faptul că se adâncesc în cercetări pentru a descoperi adevărul din spatele oricărui lucru pe care îl consideră important. Scorpionii sunt mari lideri și ghizi care sunt plini de resurse, dedicați și neînfricați atunci când se confruntă cu provocări.

Scorpioni - compatibilități

Fiind un semn de Apă, Scorpionii, ca și Racul și Peștii, experimentează și se confruntă cu emoțiile în toate formele lor. Ei se străduiesc întotdeauna să combată orice formă de necinste și trebuie să învețe să nu manipuleze sau să influențeze oamenii în moduri care nu sunt oneste sau directe.

Aceste tendințe inerente îi pot face pe Scorpioni suspicioși și geloși, ceea ce duce la modele de comportament neobișnuite pe care trebuie să le depășească.

Compatibilitate Scorpion și Berbec

Berbecul, un semn de foc, și Scorpionul, un semn de apă, sunt amândoi guvernați de planeta Marte, ceea ce înseamnă că amândoi împărtășesc trăsăturile marțiene comune de agresivitate, asertivitate și ambiție. Amândoi au o poftă de viață și intensitate, dar trăiesc aceste calități în moduri.

Citește și
Horoscop 18 iunie, cu Neti Sandu. Zodia în viața căreia se întâmplă azi lucruri frumoase
Horoscop 7 iunie 2023, cu Neti Sandu. Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Ar putea forma un duo dinamic, dacă cei doi găsesc unele zone de compatibilitate, dar ar putea avea și multe neînțelegeri.

Scorpionul ar putea considera că Berbecul este neîndemânatic și lipsit de viziune în modul în care abordează lucrurile, în timp ce Berbecul ar putea vedea Scorpionul ca fiind prea lent și hiper-concentrat pe detalii, mai degrabă decât orientat spre acțiune.

Compatibilitate Scorpion și Taur

Dacă ești un Taur care se întreabă dacă ar trebui să facă primă o mișcare cu un Scorpion, răspunsul este da!

Taurul și Scorpionul au o iubire unică. Taurul, un semn de pământ, este opus Scorpionului pe roata zodiacală, ceea ce face ca aceste două semne să se atragă.

Atât Taurul, cât și Scorpionul sunt foarte senzuali, romantici și dedicați în dragoste. Cu toate acestea, pentru că sunt atât de asemănători, trebuie să fie atenți să nu cadă într-un tipar de gelozie sau obsesie.

Compatibilitate Scorpion și Gemeni

Cele două sunt cele mai neînțelese semne ale zodiacului și reprezintă cea mai neașteptată pereche. Din punct de vedere tehnic, nu ar trebui să funcționeze, deoarece Gemenii sunt foarte vorbăreți și sociali, iar Scorpionul este întunecat, profund și misterios, adică opusul. Dar tocmai pentru că sunt atât de diferiți, ar putea să se înțeleagă bine și să se atragă reciproc.

Gemenii știu cum să pună toate întrebările potrivite pentru a menține o conversație, și astfel pot scoate Scorpionul din colțul lor întunecat și îl pot implica mai mult din punct de vedere social.

Compatibilitate Scorpion și Rac

Fiind un semn de apă, Racul se întâlnește cu Scorpionul în intensitatea lor emoțională și este capabil să înțeleagă natura complexă a Scorpionului într-un mod în care alte elemente și semne au dificultăți. Cu alte cuvinte, Racul este o pereche foarte potrivită pentru Scorpion.

La fel ca Scorpionii, Racul este o creatură sensibilă, se protejează cu carapacea lor exterioară, la fel cum face și Scorpionul. Ceea ce înseamnă că, într-o relație, amândoi țin foarte mult la menținerea integrității legăturii lor. Pentru un cuplu Rac și Scorpion, zicala "noi împotriva lumii" este foarte adevărată.

Compatibilitate Scorpion și Leu

Scorpionul și Leul sunt amândoi semne fixe. De asemenea, aceste semne se află în cuadratură unul cu celălalt - în astrologie, o cuadratură sugerează conflict și tensiune - așa că este probabil ca cei doi să se lovească cap în cap.

Leul este foarte carismatic, în timp ce Scorpionului nu îi place să își arate cărțile, ceea ce înseamnă că nu este interesat să încerce să câștige oamenii. Acest lucru se poate dovedi a fi un mare diferențiator între cei doi.

Dacă vor găsi un punct de compatibilitate, acesta va fi cu siguranță în sentimentul lor comun de loialitate.

Compatibilitate Scorpion și Fecioară

Fecioara, un semn de pământ mutabil, și Scorpionul pot fi excepțional de revigoranți împreună. Fecioara este foarte analitică, pragmatică, grijulie și logică, iar Scorpionul apreciază punctualitatea și atenția la detalii a Fecioarei.

Scorpionul, care este foarte sensibil, vede abordarea Fecioarei față de romantism ca fiind foarte reconfortantă și bine intenționată, deoarece Scorpionul observă mereu micile detalii la nivel emoțional.

Unde s-ar putea să se certe, totuși, este în critica Fecioarei. Fecioara este cunoscută pentru faptul că este critică, iar Scorpionul se poate simți înțepat de acest lucru.

Compatibilitate Scorpion și Balanță

Balanța, un semn cardinal de aer, se află chiar lângă Scorpion pe roata zodiacală, formând o inconjuncție, adică ei nu se înțeleg cu adevărat unul pe celălalt.

Totuși, dacă cei doi fac ca o relație să funcționeze, Balanța poate ajuta cu siguranță să-l înmoaie puțin pe Scorpion, în timp ce Scorpionul poate ajuta Balanța să-și prioritizeze propriile nevoi, mai degrabă decât să se ocupe de interesele celorlalți.

Compatibilitate între Scorpion și Scorpion

Nu e nicio surpriză aici, Scorpionul și Scorpionul sunt o pereche extrem de compatibilă. Este ca și cum te-ai întâlni cu o altă versiune a ta. Cu alte cuvinte, pur și simplu se înțeleg.

Compatibilitatea dintre Scorpion și Scorpion este foarte intensă. Poate fi foarte emoțională, spirituală și profundă. Cu toate acestea, deoarece Scorpionii au tendința de a fi secretoși, dacă comunicarea acestei perechi nu este solidă și nu pot avea încredere deplină unul în celălalt, le va fi dificil să se deschidă, ceea ce poate cauza probleme grave.

Acest cuplu trebuie să învețe cum să fie vulnerabil unul cu celălalt și să se lase unul pe celălalt în lumea lor emoțională. Atât timp cât amândoi sunt dispuși să își comunice sentimentele, acesta este o pereche foarte potrivită și durabilă.

Compatibilitate Scorpion și Săgetător

Săgetătorul este semnul care vine imediat după Scorpion, așa că, similar cu Balanța, formează o altă inconjuncție. Practic, nu este cea mai ușoară relație, dar dacă funcționează, funcționează.

Scorpionul se poate simți puțin vulnerabil în preajma Săgetătorului, pentru că acesta poate fi un pic prea direct și contondent uneori, ceea ce ar putea să-l deranjeze pe Scorpion.

Scorpionul vrea să înțeleagă capacitățile emoționale ale tuturor, în timp ce Săgetătorul vrea să înțeleagă capacitățile filosofice și experiențiale ale tuturor.

Compatibilitatea Scorpion și Capricorn

Scorpionul și Capricornul sunt un cuplu foarte clasic. Capricornul este poate cel mai ambițios și mai determinat semn al zodiacului, iar Scorpionul este, de asemenea, extrem de orientat spre obiective, așa că vor face o echipă grozavă.

Totuși, pentru că cei doi sunt atât de încăpățânați, un lucru de care trebuie să se îngrijoreze este concurența.

Dacă Scorpionul și Capricornul ajung să concureze unul împotriva celuilalt, în loc să lucreze ca o echipă, acest lucru le distruge relația.

Compatibilitate Scorpion și Vărsător

La fel ca Scorpionul și Leul, Scorpionul și Vărsătorul sunt amândoi semne fixe, ceea ce înseamnă că sunt în cuadratură unul cu celălalt. Aceasta nu este cea mai bună pereche.

În timp ce tensiunea și conflictul pot pune cu adevărat lucrurile în mișcare, nu este întotdeauna ușor să te afli într-o dinamică în care două persoane sunt amândouă extrem de încăpățânate și nu sunt dispuse să lase de la ele.

Vărsătorul se gândește la imaginea de ansamblu (adică la umanitate și la societate în general), Scorpionul tinde să fie puțin mai concentrat pe sine și pe comunitatea lui imediată. Deci, pot exista unele .

Totuși, dacă această pereche găsește unele puncte de compatibilitate, și ambii au potențialul de a se deschide unul față de celălalt, acest cuplu poate fi unul ideal.

Compatibilitate Scorpion și Pești

Atât Scorpionul, cât și Peștii sunt semne de apă, dar nu aceeași apă. Scorpionul este în apă fixă, în timp ce Peștii sunt în apă curgătoare. Scorpionul este foarte blocat în felul său de a fi, în timp ce Peștii sunt mai deschiși la minte.

Cu toate acestea, ei pot fi o pereche foarte bună. Scorpionului îi poate fi greu să vadă partea plină de speranță a lucrurilor, așa că Peștii pot aduce cu adevărat o parte din acest optimism și capacitatea de a vedea lucrurile cu alți ochi, precum și de a-l ajuta pe Scorpion să renunțe la unele probleme de control.

Scorpion – suflet pereche și cum se comportă într-o relație

Sufletul pereche al unui Scorpion este Fecioara.

Fecioara îndeplinește toate așteptările Scorpionului. Guvernată de Mercur (zeul comunicării), Fecioara știe foarte bine cum să înțeleagă detaliile tehnice ale minții evazive a Scorpionului.

Împreună, ei creează o legătură practică și pasională. Cu toate acestea, amândoi sunt introvertiți și se bucură de timpul petrecut singuri la fel de mult ca și de timpul petrecut împreună.

Acest lucru poate introduce ușoare fricțiuni în intimitatea lor fizică.

Scorpionii tânjesc după intensitate în relațiile lor și, de obicei, știu imediat dacă sunt interesați sau nu. Ei nu se întâlnesc doar de dragul de a se întâlni și preferă să dezvolte o intimitate mai profundă cu cineva.

S-ar putea să le placă să poarte conversații lungi despre subiecte profunde și sunt probabil curioși să afle despre dificultățile din trecutul partenerului lor sau despre orice lupte prin care acea persoană ar putea trece în prezent.

Scorpionilor le place să treacă la subiect și să afle de ce cineva este așa cum este, așa că nu vei avea parte de prea multe discuții superficial atunci când ieși la o întâlnire cu un Scorpion.

Deși sunt intenși de la început, odată ce s-a îndrăgostit și relația este mai solidă, Scorpionul va face mai mult efort să se deschidă, în loc să își țină toate sentimentele ascunse în interior.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor
Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor

Horoscop 8 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a deciziilor. O să facem un bilanț ca să știm ce mai avem de făcut până la punctul terminus al unui proiect și să ne gândim ce vom face în continuare.  

Horoscop 7 iunie 2023, cu Neti Sandu. Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă
Horoscop 7 iunie 2023, cu Neti Sandu. Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă

Horoscop 7 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu vești bune. Vor ieși la iveală rezultatele pasiunii noastre pentru responsabilități și vom acorda în continuare maximă atenție atât sarcinilor de serviciu, cât și celor personale.

Horoscop 6 iunie 2023, cu Neti Sandu. Vin niște bani de la serviciu și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade
Horoscop 6 iunie 2023, cu Neti Sandu. Vin niște bani de la serviciu și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade

Horoscop 6 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi echilibrată! O să ne centrăm pe noi înșine ca să avem puterea să reușim tot ce ne-am propus, căci solicitări vin din toate direcțiile.  

Horoscop 5 iunie 2023, cu Neti Sandu. Vin niște bani, și o să vă puteți permite o plecare, pe undeva
Horoscop 5 iunie 2023, cu Neti Sandu. Vin niște bani, și o să vă puteți permite o plecare, pe undeva

Horoscop 5 iunie, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi cu energie. Pornim în forță, ca să ne putem atinge toate obiectivele, să dăm drumul și proiectelor noi, ca să ne putem exprima total.

Horoscop 4 iunie 2023, cu Neti Sandu. Este posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vă este pe plac
Horoscop 4 iunie 2023, cu Neti Sandu. Este posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vă este pe plac

Horoscop 4 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Este un tumult care ne va ajuta atât în treburile noastre, cât și în distracție, dar totul este să păstrăm un echilibru și măsură în toate.  

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.